‘Bakstenen van Vogelensangh’ in ArchitectuurNL

In het online magazine van architectuur.nl  is een artikel verschenen over onder andere de steenfabriek zelf, onze bijzondere wijzen van stenen bakken en de kenmerkende eigenschappen van onze stenen. Lees hier het gehele artikel.

Nominaties

Wij zijn genomineerd voor de volgende prijzen: Ontvangstpaviljoen Vogelensangh is genomineerd voor de prijzen: Fritz-Höger-Preis, Herengracht industrie prijs, Brick award 2018

‘De Architect’ over: Ontvangstpaviljoen Steenfabriek Vogelensangh

In oktober 2016 is het ontvangstpaviljoen van de Steenfabriek opgeleverd gekregen. Dit zodat wij een kantoorruimte hebben voor onze medewerkers, maar ook om gasten in te ontvangen. Website De Architect publiceerde in februari een artikel over het pand dat Bedaux de Brouwer Architecten voor ons ... Lees verder

Een virtuele tour door de steenfabriek

Bent u nog niet in de steenfabriek geweest, maar bent u wel benieuwd hoe een dag bij ons er uit ziet? Bekijk het filmpje dan eens. De tour liever in het echt beleven? Vul het contactformulier in en kom langs in de fabriek.

Vogelensangh in de media: Gemaakt in Gelderland

Programma Gemaakt in Gelderland bracht een bezoekje aan onze Steenfabriek. Ook een kijkje nemen in onze fabriek? Neem contact op voor een afspraak.

Functioneel maar mooi

Het dorpshuis Beneden-leeuwen was toe aan een opknapbeurt. Nu staat er een moderne accomodatie.