Gevelstenen

Zorgen voor uitstraling van uw woning of bouwproject. Weet u al precies naar wat voor gevelstenen u op zoek bent? Kijk dan meteen bij al onze stenen, u vindt gegarandeerd wat u zoekt. Bent u zich nog aan het oriënteren of wilt u graag meer weten? Lees hier dan meer over de ambachtelijke gevelstenen van Vogelensangh.

Niet zomaar stenen

De gevelstenen die wij maken, worden gebakken in de enige kolengestookte ringoven in Nederland. De stenen bakken wel tien dagen lang, terwijl de temperatuur in de oven constant in de gaten wordt gehouden door onze stokers. Dag en nacht worden er kolen door de stookgaten gegooid, om het vuur constant te houden.

De zorg waarmee onze stenen worden gemaakt, resulteert in de prachtige, unieke gevelstenen die u bij ons aantreft. Lees meer over het productieproces

De kunst van een mooie gevel

Om een evenwichtige gevel te krijgen, moeten de gevelstenen worden geopperd van meerdere pallets. Dit om ervoor te zorgen dat uw gevel een uitgebalanceerde opbouw van kleurnuances heeft. Uw soort gevelstenen is uiteraard volkomen afhankelijk van uw woning of bouwproject.

Vergelijkbare projecten met onze gevelstenen

Mocht u graag voorbeelden van vergelijkbare projecten zien, neem dan gerust contact met ons op. Bekijkt u de verschillende gevelstenen graag in het echt of heeft u een maatwerk gevelsteen in gedachten? Ook dat kan: u bent van harte welkom in onze fabriek.

Voorbeelden van gevels

Er zijn al veel prachtige gevels gebouwd of hersteld met Vogelensangh gevelstenen. Doet u graag wat inspiratie op of wilt u graag een beeld bij onze stenen? Bekijk dan onze projecten.

 

Adresgegevens

Een vraag of een opmerking? Wij horen graag van u. Voelt u zich vrij om met ons contact op te nemen.

Recent toegevoegde projecten

Stichting Vogelensangh

In 2013 werd Stichting Restauratie en Educatie Steenfabriek Vogelsangh opgericht. Deze stichting heeft als doel om de oude steenfabriek te restaureren en de educatieve waarde ervan uit te dragen. Bezoek de website om alles te lezen over de stichting, de restauratie en de geschiedenis van Steenfabriek Vogelensang

Website van de stichting